Ava Electro staat bekend om de uitstekende service

Ava Electro is al ruim dertig jaar gevestigd aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg en opent op 30 maart een tweede vestiging aan de Dorpsstraat in Heinkenszand. Deze specialist in beeld en geluid, huishoudelijke apparaten en accessoires zoals stofzuigerzakken en lampen, staat bekend om de meer dan uitstekende service.

Die persoonlijke aandacht valt meteen op bij binnenkomst. De winkel is gastvrij ingericht met verschillende hoekjes waar je een heerlijk kopje koffie aangeboden krijgt. “Bij een aankoop is het fijn om even aan tafel te kunnen zitten met een kopje koffie”, vindt eigenaar Angelo Kooman.

FOTO: Rachel van Westen

De service houdt niet op bij een goede kop koffie. Eigenlijk begint het hier pas. “Je kunt echt niet zomaar een inbouwoven, koel-vriescombinatie, of vaatwasser bestellen”, benadrukt Angelo. “Er zijn niet alleen allerlei verschillende maten, maar bij sommige apparaten moet je ook rekening houden met andere bijkomstigheden, zoals de beluchting. Heeft bijvoorbeeld een inbouwkoelkast niet de juiste beluchting, dan kan je apparaat binnen de kortste keren kapot gaan. Daarom komen we bij je thuis om alles in te meten en je goed te adviseren. Dat doen we kosteloos.”

Alles uit handen geven

Wil je die grote inbouwoven vervangen voor een kleiner
exemplaar? De monteurs van AVA Electro kunnen dit volledig verzorgen, vanaf het vooraf inmeten bij jou thuis, tot de bezorging, installatie en de volledige afwerking. Is het nodig om een deurtje in de korten of op een andere manier iets aan te passen zodat het eindresultaat er tiptop uitziet? Bij AVA kun je alles uit handen geven.

Geen verrassingen achteraf

“Die service vinden we heel belangrijk”, benadrukt Angelo. “Wanneer je hier een apparaat koopt, betaal je echt de prijs die je in de winkel op het apparaat ziet staan. Geen verrassingen achteraf. Voor een wasmachine van 599 euro, betaal je ook echt 599 euro inclusief bezorging en aansluiting. Zelfs als dat betekent dat de wasmachine aangesloten moet worden op de derde verdieping aan een trekschakelaar. Alleen het installeren van inbouwapparatuur vergt wat meer tijd, dus daarvoor vragen we een kleine bijdrage.”

Problemen?

Ontstaan er problemen met jouw apparaat? Dan komt de eigen monteur van AVA bij jou thuis om het probleem op te lossen. Zelfs als je het apparaat niet bij AVA hebt aangeschaft. Wanneer het apparaat niet meer binnen de garantie valt, betaal je natuurlijk voor de reparatie, maar als het apparaat niet meer te repareren is, vervallen die kosten wanneer je het apparaat nieuw koopt bij AVA Electro in Heinkenszand of Oost-Souburg.

Dit artikel is gepubliceerd op 7 maart 2019 in de woonbijlage van de Persgroep