Gaat u de weddenschap aan?

Eerst krijgt u te zien hoe een inbreker met behulp van een breekijzer een kozijn open krijgt. Vervolgens krijgt u het breekijzer in handen en mag u zelf gaan proberen om een Gayko kozijn open te breken. Wedden dat het niet lukt?

In de showroom van Asco Zeeland staan diverse kozijnen opgesteld van de Duitse firma Gayko. Deze kozijnen hebben een aantal gepatenteerde systemen met veel aandacht voor veiligheid. Daardoor zijn Gayko kozijnen dé oplossing tegen inbraak en bovendien ijzersterk, waardoor ze een leven lang meegaan.


Deur op slot, licht uit en raam open

Kent u trouwens die commercial van Rijksoverheid waarin er in een tijdsspanne van enkele seconden wel vier keer wordt gezegd dat u de ramen dicht moet doen als u de deur uitgaat. Maar wat blijkt? Bij de draaikiep systemen van Gayko, kunt u het raam rustig op de kiepstand laten staan, want zelfs dan komt de meeste gehaaide inbreker onmogelijk binnen. Hoe dat kan? Kom het eens bekijken in de showroom van Asco.

Uitstraling

Al die aandacht voor veiligheid is natuurlijk een enorme pre, maar het oog wil ook wat. Zeker wanneer uw woning een landelijk of klassiek karakter heeft, wilt u die uitstraling graag behouden. Dan lijkt een houten kozijn de meest voor de hand liggende keuze. Maar ja, dat steeds terugkerende onderhoud… Schuren, schilderen, slechte plekken behandelen…
Ook daar is aan gedacht, want de kozijnen uit de Royal-serie van Gayko hebben een authentieke Hollandse uitstraling, compleet met rechte hoekverbindingen, maar zijn wel van onderhoudsvriendelijk kunststof. Hiermee slaat u geen twee, maar drie vliegen in een klap: optimale veiligheid, een minimum aan onderhoud én behoud van de uitstraling van uw woning. Oh, vier vliegen zelfs: want natuurlijk kiest u met de kozijnen van Gayko ook voor de beste isolatie.


Optimale isolatie

Wilt u de isolatie optimaliseren? Desgewenst kunt u de kozijnen combineren met Roma rolluiken. Naast bescherming tegen lawaai, zomerhitte of juist warmteverlies, zijn Roma rolluiken een perfecte bescherming tegen inbrekers, want dankzij de speciale ophangveren en optilbeveiliging zorgen Roma rolluiken ervoor dat het wel heel moeilijk wordt om binnen te komen.

Isolatie- en veiligheidsdagen

Tijdens de isolatie- en veiligheidsdagen op 19, 20 en 21 september komt u alles te weten over de beste kozijnen en rolluiken. En natuurlijk mag u ook meedoen aan de weddenschap. Het breekijzer ligt klaar. Durft u het aan?

Deze omline advertorial is gepubliceerd op pzc.nl