Ben jij een stilligger of een woeler?

Heb jij lekker geslapen vannacht? Of heb je heel de nacht liggen woelen en werd je gebroken wakker?

Als je nog steeds moe bent of als je ergens pijn hebt als je opstaat, kan dat te maken hebben met je bed. Doe de test op www.slaapscore.nl en ontdek in een paar muisklikken of jouw bed toe is aan vervanging.

Deze test bestaat uit twaalf eenvoudige vragen. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld krijg je een ‘slaapscore’ en aan de hand daarvan heb je een indicatie of je bed al dan niet toe is aan vervanging. Maar vervolgens kan het best een uitdaging zijn om het juiste bed te vinden. Heb jij een hard matras nodig of juist een zachter exemplaar? Welke bedbodem ondersteunt jou lichaam optimaal en hoe ontdek je welk dekbed voor jou het meest comfortabel aanvoelt? Welk kussen biedt de beste ondersteuning?

Ga daar eerst maar eens een paar nachtjes over slapen. Letterlijk. Bij TMC Goes kan je een slaapID-sensor ophalen en die gaat al jouw slaapgewoonten in kaart brengen. Nadat je de slaapID-sensor hebt geactiveerd schuif je hem in een elastische band die je om je bovenlichaam draagt tijdens het slapen. Terwijl jij lekker ligt te slapen – of onrustig ligt te woelen – meet de sensor jouw slaaphouding, -beweging, – klimaat en -ritme. ’s Morgens doe je de sensor af en als je ’s avonds naar bed gaat doe je hem weer om. Na een paar nachten neem je de sensor weer mee naar de TMC woonwinkel en daar wordt hij uitgelezen door de slaapexpert. Aan de hand van de gegevens kan hij een perfect advies op maat geven. Niet alleen over de bedbodem en het matras, maar door de klimaatmeting kan de slaapexpert je ook adviseren over het dekbed en het beddengoed.


Denk je zelf heel goed te weten hoe jij jezelf gedraagt als je ligt te slapen? Dan ben je echt een uitzondering, want maar liefst 92 procent van de mensen die de slaapID hebben gebruikt, zijn verbaasd over de uitkomst van de meting. Mensen die er van overtuigd waren dat ze op hun buik sliepen, zijn in werkelijkheid zijslapers en zelfbenoemde stilliggers blijken plotseling enorme woelers te zijn. Wil jij echt weten hoe je slaapt en welk bed perfect aansluit op jouw slaapgedrag? Loop eens binnen bij TMC Goes of ga voor meer informatie naar tmcwonen.nl/SlaapID

Deze advertorial is in oktober 2019 gepubliceerd op PZC.nl