Wat doe jij op 9 november?

Is het tijd voor een nieuwe keuken of badkamer? Of heb je andere verbouwingsplannen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Kom op 9 november naar de open dag van Logus aan de Marie Curieweg 9-13 in Vlissingen en laat je verrassen door het enorme aanbod op het gebied van keukens, sanitair en bouwmaterialen.

door Rachel van Westen

In de showroom kan je volop inspiratie opdoen op het gebied van keukens, sanitair en tegels, maar je kunt ook een kijkje nemen op de eerste verdieping en jezelf onderdompelen in de wereld van  gevelstenen en dakpannen. “Onze showroom geeft een goed beeld van alle mogelijkheden, van plafond tot vloer en van bad tot keuken, met de trends van nu”, vertelt hoofd-showroom Eddy Buunk. “Naast de showroom van ruim 1.500 vierkante meter is er ook een bouwshop en een Drive-in magazijn met een groot aanbod bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, sierbestrating, professioneel gereedschap, binnen- en buitendeuren, garagedeuren, verf en sierpleisters en alles voor de tuininrichting. Eigenlijk alles wat een doe-het-zelver of bedrijf nodig heeft om te bouwen of verbouwen. Tevens is Kastenstudio Zeeland en Vloerenstudio Zeeland geïntegreerd in de showroom. Hier is alles te vinden op het gebied van PVC, parket, laminaat en maatwerkkasten.”

FOTO: Rachel van Westen

Inspiratie en advies

Ook als je geboren bent met twee linkerhanden, is Logus een mooie eerste stap wanneer je iets aan je huis wilt laten veranderen. Bij Logus kan je, zoals gezegd, inspiratie opdoen, maar je kan je ook laten adviseren over de juiste partner voor jouw klus.

Open dag

Tijdens de open dag op 9 november is het extra aantrekkelijk om Logus te bezoeken. Mariëlle Maris van FoodStories komt koken en natuurlijk mag je haar gerechtjes ook proeven. Hebbes Wonen uit Oost-Souburg is aanwezig met mooie woonspullen en je kunt deelnemen aan een workshop van Suset Wouters, interieurstylist van Suus & Sold Interieuradvies. Verder zijn er nog andere bedrijven te vinden, zoals Safe4U met alarmsystemen en als extraatje vind je deze dag ook luxe verzorgingsproducten in de showroom van Logus. Bovendien betaalt Logus deze dag en de week erna de BTW voor jou. Ben jij er ook bij?

Deze advertorial is gepubliceerd op pzc.nl