Aan wie vertrouw jij zoiets toe?

Ontsierende haartjes, een pigmentvlekje, couperose, een tatoeage waar je nu eigenlijk spijt van hebt, littekens en zelfs overmatig zweten. Het zijn allemaal ongemakken die je kunt laten verhelpen met een laserbehandeling. Maar aan wie vertrouw je dat toe? Het gaat per slot van rekening wel over jouw gezicht, jouw huid en jouw lichaam.

De laatste jaren is het aantal laserklinieken enorm gegroeid en dat maakt de keus een stuk lastiger als je niet goed weet waar je op moet letten. Op dit moment zijn er nog geen wettelijke regels die bepalen aan welke eisen de behandelaar moet voldoen om een laserbehandeling uit te voeren. Dit betekent dat in principe iedereen deze behandelingen uit mag voeren en dat is beslist geen prettige gedachte. Er wordt gewerkt aan een wet die ervoor zorgt dat alleen huidtherapeuten en dermatologen met laserapparatuur mogen werken.

Zekerheid

Dermateam loopt ver vooruit op deze wetgeving, want dit is de enige laserkliniek in Zuidwest Nederland waaraan dermatologen zijn verbonden. Alle laserbehandelingen bij Dermateam worden uitgevoerd door de dermatologen zelf of door geregistreerd huidtherapeuten. Daardoor heb jij de zekerheid dat degene die jou gaat behandelen een specialist is op het gebied van diagnostiek en behandeling van ziekten of aandoeningen aan de huid.

Veiligheid en betere resultaten

Naast de kennis en kunde van de behandelaar, is het ook van belang welke apparatuur er wordt gebruikt. Het heeft geen uitleg nodig dat er met moderne en professionele apparatuur betere en veiligere resultaten behaald kunnen worden. Dermateam beschikt over ultramoderne apparatuur. Een voorbeeld daarvan is de Core Laser van Candela, waarmee de dermatologen en huidtherapeuten een Fractional CO2 laserbehandeling kunnen geven. Deze behandeling dringt niet alleen door in de bovenste huidlaag, maar ook de dieper gelegen lederhuid. Daarmee is het een bijzonder effectieve behandeling om bijvoorbeeld littekens te verminderen. Denk daarbij niet alleen littekens die ontstaan zijn door ongeluk of een operatie, maar ook de storende onregelmatigheden in de huid die het gevolg zijn van acne. En wist je dat het ook mogelijk is om rimpels te laten verminderen door middel van laser?

Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van Dermateam of maak een afspraak voor een intakegesprek met één van de dermatologen.

Deze advertorial is gepubliceerd op pzc.nl