Rachel van Westen - tekstbureauzeeland
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Rachel van Westen

Even voorstellen

Rachel van Westen publiceerde in 2015 het boek ‘Wereldzeeuwen’.
FOTO: Johan van der Heijden

wie ben ik,

Leuk dat u deze pagina van de website bezoekt, zodat ik de kans krijg om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Rachel van Westen en met Tekstbureau Zeeland houd ik me bezig met mijn grote passie; taal en schrijven. Dat doe ik op alle denkbare manieren, ik schrijf commerciële en redactionele teksten voor de weekkrant en de PZC, cursusmateriaal voor de LOI, brochures en talloze andere teksten.  Daarnaast ben ik de laatste jaren ook regelmatig te vinden op de redactie van de Persgroep, waar ik word ingehuurd als eindredacteur en coördinator.

Ik vind het heerlijk om met taal te spelen en heb daarbij maar één doel voor ogen: ik streef niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste klant. En daarvoor is meer nodig dan alleen een vlotte pen. Ik vind het heel belangrijk om me in te leven in de klant, zodat ik uiteindelijk een tekst kan schrijven die perfect aansluit bij uw wensen.

 

En…

 

Ach, ik kan met gemak nog een tiental pagina’s vullen over mijn liefde voor het vak. Maar wilt u  weten of ik iets voor u kan betekenen? Neem gewoon even contact op.

38

Kopjes koffie

153

Mailtjes

267

Belminuten

?

Ontelbaar veel lettertjes