Een goed bedrijfsverhaal is essentieel om jouw doelgroep te bereiken. Wat is jouw verhaal? Wat maakt jouw bedrijf, het product dat je verkoopt of de dienst die je verleent bijzonder?

Samen met jou en jouw personeel of collega’s ga ik op zoek naar de verhalen die jouw bedrijf, product of dienst uniek maken. Want een goed verhaal zorgt voor een stukje beleving, waardoor de klant zich aan jouw bedrijf wil binden.

Vervolgens gaan we jouw verhaal de wereld in slingeren op een manier die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Via je website, sociale media, blogs en flyers, eventueel in combinatie met een verhaal in een magazine of krant.

Zo kan het zomaar gebeuren dat de klant ambassadeur wordt van jouw bedrijf en jouw unieke bedrijfsverhaal doorvertelt aan anderen, het deelt op social media of zelf aanvult met anekdotes en memorabele momenten.

Op die manier zie je dat storytelling de zakelijke doelen tot leven laat komen.

Wil je een keer afspreken?
Bel of stuur een WhatsApp naar 06 – 48 38 17 14 of mail naar tekstbureauzeeland@gmail.com

Scrol naar beneden voor een greep uit de mogelijkheden of bekijk de portfolio

Enne.. Heb je een minuutje? Bekijk het filmpje hieronder. Het is al een oud filmpje, maar het geeft precies weer wat een goede tekst voor jou of voor jouw bedrijf kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *