Teksten voor bedrijven

Een goed bedrijfsverhaal is essentieel om jouw doelgroep te bereiken. Wat is jouw verhaal? Wat maakt jouw bedrijf, het product dat je verkoopt of de dienst die je verleent bijzonder?

Samen met jou en jouw personeel of collega’s ga ik op zoek naar de verhalen die jouw bedrijf, product of dienst uniek maken. Want een goed verhaal zorgt voor een stukje beleving, waardoor de klant zich aan jouw bedrijf wil binden.

Vervolgens gaan we jouw verhaal de wereld in slingeren op een manier die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Via je website, sociale media, blogs en flyers, eventueel in combinatie met een verhaal in een magazine of krant.

Zo kan het zomaar gebeuren dat de klant ambassadeur wordt van jouw bedrijf en jouw unieke bedrijfsverhaal doorvertelt aan anderen, het deelt op social media of zelf aanvult met anekdotes en memorabele momenten.

Op die manier zie je dat storytelling de zakelijke doelen tot leven laat komen.

Wil je een keer afspreken?
Bel of stuur een WhatsApp naar 06 – 48 38 17 14 of mail naar tekstbureauzeeland@gmail.com

Scrol naar beneden voor een greep uit de mogelijkheden of bekijk de portfolio

Enne.. Heb je een minuutje? Bekijk het filmpje hieronder. Het is al een oud filmpje, maar het geeft precies weer wat een goede tekst voor jou of voor jouw bedrijf kan betekenen.


Teksten voor het web

Er worden enorme bedragen geïnvesteerd in het ontwerp van een spectaculaire website. Dat is mooi, want het oog wil ook wat. Maar weet je wat nu zo jammer is? Dat er daarna vaak wat minder aandacht wordt besteed aan de tekst.

Tekstbureau Zeeland bekijkt de website door de ogen van jouw bezoeker. Wat heb je te bieden? Wordt jouw bedrijf of vereniging op de juiste manier gepresenteerd? Want, pas op, internet is snel! Binnen vijftien seconden besluit de bezoeker of hij een deurtje verder gaat of toch de virtuele deuren van uw bedrijf of vereniging binnenloopt.

Heb je zelf al zitten zwoegen op een tekst, maar is er ruimte voor verbetering? In dat geval is het ook mogelijk om de tekst te herschrijven of redigeren. Dan kijken we gelijk of je de juiste zoekwoorden hebt gebruikt, zodat jouw website goed gevonden wordt door de zoekmachines. Je wilt natuurlijk wel dat jouw website zo hoog mogelijk komt te staan in de zoekresultaten!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Pak de telefoon of stuur een e-mail


Advertorial

Een advertorial is eigenlijk een advertentie, maar dan aangekleed in een redactioneel jasje. Op deze manier lijkt jouw advertentie heel veel op een artikel. En weet je wat daar een mooi voordeel van is? Lezers geloven eerder wat er staat, omdat jouw advertorial lijkt op een persoonlijke aanbeveling van het blad of de krant. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat een advertorial beter gelezen wordt dan een advertentie.

Je kunt een advertorial laten plaatsen in een krant of magazine, maar natuurlijk ook online. Of allebei!

Tekstbureau Zeeland gaat graag op zoek naar datgene wat jouw bedrijf uniek maakt en waarin het zich écht onderscheidt.
Dat zie je terug in de advertorial.

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat we de tekst op de juiste manier opbouwen en er de beste zoekwoorden in verwerken, zodat jouw advertorial optimaal gevonden wordt door zoekmachines.

Bekijk voor een greep uit de advertorials de portfolio van Tekstbureau Zeeland


Folders en brochures

Je hebt handen vol geld uitgegeven aan een prachtige brochure of folder. Schitterende foto’s, glossy papier. Het ziet er fanatisch uit. En de tekst? Ach die heb je zelf geschreven, anders werd het wel erg prijzig allemaal. Bovendien kan toch iedereen schrijven?

Jammer, want de meeste lezers hebben een papierbak binnen handbereik. De lezer is namelijk niet geïnteresseerd in ellenlange verhalen of schreeuwerige teksten. Wèl in betrouwbare informatie. Enthousiast en overtuigend zonder te overdrijven.

Tekstbureau Zeeland schrijft een pakkende tekst voor een brochure of folder die zichzelf al snel terugverdient.

Neem contact op met een ervaren tekstschrijver via 06 48 38 17 14 of mail naar tekstbureauzeeland@gmail.com


Persberichten

Klinkt het volgende bekend in de oren?
‘Ik heb al zo vaak persberichten verstuurd, maar ze worden nooit geplaatst?’
Kranten en tijdschriften worden dagelijks overstelpt met persberichten en de meeste daarvan lijken op elkaar, zijn oersaai of bevatten veel te veel informatie. Daarom belanden ze linea recta in de prullenbak.

Wil je een helder en lekker leesbaar persbericht waarmee je kans maakt om wèl in het nieuws te komen? Neem contact op, want binnen 48 uur (vaak al sneller) kan je in het bezit zijn van een effectief persbericht.

Omdat Tekstbureau Zeeland samenwerkt met verschillende media, wordt het ook gelijk naar de juiste contactpersoon gestuurd als je wilt.


Herschrijven of redigeren

Overtuigende flyers, wervende brieven… je wilt niet weten hoe vaak ze in de vuilnisbak belanden vanwege simpele spel- of taalfouten. Zie dat nog maar eens goed te maken.

Een foutloze tekst is stap één, maar dat is niet voldoende. Een tekst moet overzichtelijk zijn, prettig leesbaar en er moet structuur zitten in jouw verhaal.

Een goede titel die de aandacht trekt, tussenkopjes, een streamer tussendoor. Er komt heel wat kijken bij het neerzetten van een goede tekst waarmee je het gewenste effect bereikt.

Tekstbureau Zeeland sleutelt graag aan jouw (nieuws)brief of andere tekst zodat je binnen enkele dagen in het bezit bent van een foutloze tekst.

Stuur je tekst ter beoordeling op naar tekstbureauzeeland@gmail.com. Ontvang gratis advies en een offerte op maat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *