Informatie teksten - tekstbureauzeeland
21793
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21793,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Informatie teksten

Teksten voor de website

Er worden enorme bedragen geïnvesteerd in het ontwerp van een spectaculaire
website. Dat is mooi, want het oog wil ook wat. Maar weet u wat nu zo jammer is? Dat er daarna vaak wat minder aandacht wordt besteed aan de tekst.

Tekstbureau Zeeland bekijkt de website door de ogen van uw bezoeker. Wat heeft u te bieden? Wordt uw bedrijf of vereniging op de juiste manier gepresenteerd? Want, pas op… internet is snel… binnen 15 seconden besluit de bezoeker of hij een deurtje verder gaat of toch de virtuele deuren van uw bedrijf of vereniging binnenloopt.
Heeft u zelf al zitten zwoegen op een tekst, maar is er ruimte voor verbetering? In dat geval is het ook mogelijk om uw tekst te herschrijven of redigeren.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

Journalistieke producties.

Een breed begrip, journalistiek producties. Ze zijn er namelijk in de meest uiteenlopende genres en vormen, van sfeerverhaal tot achtergrondartikel en van nieuwsverslag tot interview.

Alhoewel er uit de pen van deze freelance journalist al heel wat verhalen zijn gekomen, is elk artikel weer een nieuwe uitdaging waar ik me met veel enthousiasme in vastbijt.
Het resultaat? Een heldere tekst die aansluit bij uw doelgroep. Zakelijk als het moet en met een kwinkslag als het kan.
En de deadline? Die is heilig.

Persberichten

Klinkt het volgende bekend in de oren?
“Ik heb al zo vaak persberichten verstuurd, maar ze worden nooit geplaatst.”
Enig idee hoe dat komt?

Kranten en tijdschriften worden dagelijks overstelpt met persberichten en de meeste daarvan lijken op elkaar, zijn oersaai of bevatten veel te veel informatie.
Daarom belanden ze linea recta in de prullenbak.
Wilt u een helder en lekker leesbaar persbericht waarmee u kans maakt om wèl in het nieuws te komen? Neem dan even contact op. Binnen enkele werkdagen kunt u al in het bezit zijn van een effectief persbericht. En, desgewenst wordt het ook naar de juiste contactpersonen van verschillende media gestuurd, zodat u er geen omkijken naar heeft!

Redigeren of herschrijven:

Overtuigende flyers, wervende brieven…u wilt niet weten hoe vaak ze in de vuilnisbak belanden vanwege simpele spel- of taalfouten.
En zie dat nog maar eens goed te maken

Een foutloze tekst is stap één. Maar daarna komt er ook nog een tweede stap: een tekst moet overzichtelijk zijn, lekker leesbaar en er moet structuur zitten in uw verhaal. (oké, da’s niet alleen de tweede stap, dat zijn er meer…)
Tekstbureau Zeeland sleutelt graag aan uw verhaal zodat u straks in het bezit bent van een foutloze en prettig leesbare tekst.
Stuur uw tekst op naar tekstbureauzeeland@gmail.com en beoordeel de geheel vrijblijvende offerte.

Brochure of folder

U heeft handenvol geld uitgegeven aan een prachtige brochure of folder. Schitterende foto’s, glossy papier… waanzinnig!
En de tekst…? Ach…die heeft u zelf geschreven, anders werd het wel erg prijzig allemaal. En schrijven kan toch iedereen?

Jammer, want de meeste lezers hebben een papierbak binnen handbereik.  De lezer is namelijk niet geïnteresseerd in ellenlange verhalen of schreeuwerige teksten.
Wèl in betrouwbare informatie. Enthousiast en overtuigend zonder te overdrijven.
Tekstbureau Zeeland geeft u graag de tekst voor een brochure of folder die zichzelf wel terugverdient.
Toch maar eens contact opnemen met een ervaren tekstschrijver?

Advertorial

Een advertorial is eigenlijk een advertentie, maar dan aangekleed in een redactioneel jasje.

Op deze manier lijkt uw advertentie stiekem een beetje op een artikel. En weet u wat daar nou een mooi voordeel van is? Lezers geloven eerder wat er staat, omdat uw advertorial lijkt op een persoonlijke aanbeveling van het blad of de krant. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat een advertorial beter gelezen wordt dan een advertentie.
Tekstbureau Zeeland gaat graag op zoek naar datgene wat uw bedrijf uniek maakt en waarin het zich écht onderscheidt.
En dàt ziet u terug in de advertorial.