Er worden enorme bedragen geïnvesteerd in het ontwerp van een spectaculaire website. Dat is mooi, want het oog wil ook wat. Maar weet je wat nu zo jammer is? Dat er daarna vaak wat minder aandacht wordt besteed aan de tekst.

Tekstbureau Zeeland bekijkt de website door de ogen van jouw bezoeker. Wat heb je te bieden? Wordt jouw bedrijf of vereniging op de juiste manier gepresenteerd? Want, pas op, internet is snel! Binnen vijftien seconden besluit de bezoeker of hij een deurtje verder gaat of toch de virtuele deuren van jouw bedrijf of vereniging binnenloopt.

Heb je zelf al zitten zwoegen op een tekst, maar is er ruimte voor verbetering? In dat geval is het ook mogelijk om de tekst te herschrijven of redigeren. Dan kijken we gelijk of je de juiste zoekwoorden hebt gebruikt, zodat jouw website goed gevonden wordt door de zoekmachines. Je wilt natuurlijk wel dat jouw website zo hoog mogelijk komt te staan in de zoekresultaten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of stuur een Whatsapp naar 06 – 48 38 17 14 of mail naar tekstbureauzeeland@gmail.com