Waarom je naar Optiek de Jonge gaat, zelfs als je scherp ziet

Optimaal zicht is belangrijk. Daarom ga je voor een professionele oogmeting naar Optiek de Jonge in Goes. Dat spreekt voor zich. Maar heb je er al eens aan gedacht om jouw ogen te laten onderzoeken als je vaak last hebt van vervelende klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid of duizeligheid? Een bril kan de oplossing zijn!

Bij Optiek de Jonge wordt niet alleen een objectieve oogmeting gedaan om de sterkte van jouw glazen of lenzen te bepalen, maar je kan bij deze opticien aan de Lange Vorststraat 40 ook terecht voor een functioneel oogonderzoek. “Aan de hand van een functionele oogmeting kunnen we verder kijken dan alleen scherp zien”, vertelt opticien Arri van de Ree. “Er wordt gekeken of er een afwijking is in de samenwerking tussen de ogen waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan. Hiervoor werken we samen met fysiotherapeuten, osteopaten, podologen en chiropractors.”
Aan dit onderzoek zijn geen kosten verbonden. Dus blijf niet langer rondlopen met vervelende klachten en maak een afspraak bij Optiek de Jonge.

FOTO: Rachel van Westen

Precisieoogmeting

Onlangs is Optiek de Jonge een samenwerking aangegaan met Rodenstock. Deze Duitse glasleverancier met 140 jaar ervaring in zijn vakgebied, maakt het mogelijk om biometrische glazen aan te laten meten. Dat houdt in dat er niet alleen gekeken wordt naar de benodigde sterkte, maar ook naar de anatomie van het oog. Door een precisieoogmeting kan je profiteren van een maatwerkglas dat volledig is afgestemd op uw ogen. Hierin is Optiek de Jonge exclusief voor Goes en omstreken.

Merken

Zijn jouw ogen vakkundig opgemeten? Dan is het tijd om een montuur uit te kiezen. Als brildrager weet je dat een bril meer is dan alleen een hulpmiddel. Een bril is een modieuze accessoire en, ook niet geheel onbelangrijk: een bril moet comfortabel zitten. Precies om die redenen werkt Optiek de Jonge met topmerken, zoals Cartier, Dior, Dita, Gucci en Silhouette. “Een goede merkbril is gemaakt van flexibel materiaal waardoor de bril comfortabel zit en goed in model blijft, zodat je niet keer op keer terug hoeft te komen om de bril bij te laten stellen”, weet eigenaar Cees de Jonge.

FOTO: Rachel van Westen

Lenzen beslaan niet

Natuurlijk kan je bij deze optiekzaak in Goes ook terecht voor lenzen. Ideaal als je liever geen bril draagt, maar beiden zijn ook prima af te wisselen. Achter de computer draag je een bril en tijdens het sporten of wanneer je een mondkapje draagt, doe je lenzen in, want die beslaan niet! Wist je dat er ook nachtlenzen bestaan? Deze doe je in voor het slapengaan en ’s morgens mogen ze uit. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen, zodat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen.

FOTO: Rachel van Westen

Loop eens binnen

Loop eens binnen voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een oogmeting bij Optiek de Jonge aan de Lange Vorststraat 40 in Goes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *